Spacial | Over Spacial
15317
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15317,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Over Spacial

spacial-try-out-groot

Wat we doen.

‘Met enthousiasme en liefde voor de moderne ambacht; designen, produceren en plaatsen wij objecten die naadloos passen in de ruimte’

Over ons

Dit is wie we zijn en wat we doen

We noemen onszelf meubelmakers maar zijn veel meer. We willen onze expertise, enthousiasme inzetten om een niet-standaard product te maken. Wij schuwen niet weg van uitdagingen en denken graag met je mee.

In de grafiek kun je zien in welke categorieën we uitblinken en hoeveel tijd wij spenderen binnen elke categorie.

Wij hebben de behoefte om onszelf te blijven ontwikkelen en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Op die manier kunnen we jou zo goed mogelijk van dienst zijn met het vervullen van jouw ideeën en wensen. Zo komen we altijd samen tot een slim en solide eindproduct.

One-of-a-kinds0%
Design Doubles0%
Spacial Products0%
Mobile space0%
spacial-logo-rood
One-of-a-kinds

‘Unieke meubels op maat. Altijd volgens wens en een perfect resultaat ‘

spacial-logo-groen
Spacial Products

‘Producten zoals nergens, zelf bedacht en in beperkte oplage’

spacial-logo-rood
Design Doubles

‘Naar bekend design maar toch anders’

spacial-logo-groen
Mobile space

‘Een interieur in beweging’

spacial-try-out-groot

FAQ’s

Antwoorden op vragen die we vaak krijgen

Q: Waarom doen jullie niets met social media?

A: Wij vinden dat je moet doen wat bij je past en social media is niet éen van die dingen… Het is natuurlijk wel geweldig als je zélf ons werk wilt delen met anderen. Voor ons is het echter belangrijk om ons te focussen op onze core business; mooie dingen maken!

Q: Is maatwerk duur?

A: Iets is te duur als je niet krijgt waarvoor je denkt te betalen. Wij doen er alles aan om een eerlijke prijs te maken en vervolgens een product te leveren dat hoort bij die verwachtingen. Krijg je een veel lagere offerte van een andere meubelmaker? Dan is er waarschijnlijk een afwijking in kwaliteit of service. Wij kijken graag voor je waar de verschillen liggen en als we je niet kunnen overtuigen van onze meerwaarde dan verdienen we je klus niet!

Wat betekend maatwerk?

Maatwerk is voor ons nauwsluitend en in harmonie met bestaande vormen

Door maatwerk kun je kiezen voor unieke en de nieuwste materialen. voorbeelden zijn bijvoorbeeld Corian, ultra matt hpl en betonvezelplaat.

Een maatwerk meubel kan een tijdloze of uniek excentrieke uitstraling krijgen, wat jij wilt!

Vaak is een optimale indeling van de ruimte of het meubel niet met standaard oplossingen te bereiken. Een perfecte werkflow in de keuken is een groot genot, een lade indelingen die passen bij jouw gebruik vergroten het bruikbare oppervlak en niet-standaard maten zorgen dat de kamer en meubel in elkaar op gaan.

Alles is binnen handbereik met maatwerk.

Merken en partners